Prolong Tablete

Redovna upotreba Prolong tableta pomaže u odlaganju ejakulacije i produžavanju seksulanog odnosa!Sa Prolong-om možete imati duži odnos i zadovoljiti partnerku na pravi način!

Naruči odmah Saznaj više

Prevremena ejakulacija

Prerana ejakulacija u proseku pogađa svakog trećeg muškarca, ostavljajući često posledice na emotivnom planu u vidu frustracija i nezadovoljstva oba partnera.

Prevremena ejakulacija (PE) podrazumeva suviše brzo dostizanje orgazma i ejakulaciju (izbacivanje semena) prilikom seksualnog odnosa. Ovo je najčešći problem seksualne prirode kod muškaraca i smatra se da oko 30% muškaraca ima ovaj problem na nekom nivou.

Iako naučna istraživanja pokazuju da tri četvrtine muškaraca ejakulira u roku od 2 do3 minute nakon penetracije (ulaska penisa u vaginu), smatra se da je prevremena ejakulacija prisutna ukoliko muškarac „svrši“ u roku manjem od 2 minute ili u roku koji ne zadovoljava partnerku i onemogućava joj užitak.

Uzroci

Smatra se da su uzroci prerane ejakulacije psihološke prirode mada ovaj fenomen nije do kraja rasvetljen. Primećeno je da anksioznost (strah, trema) u pogledu seksualnog odnosa izaziva pored moguće impotencije i prevremenu ejakulaciju. Napetost nervnog sistema je svakako nepovoljan faktor po vreme trajanja i kvalitet seksualnog odnosa. Preosetljivost penisa i slabost PC (pubokockigealnog) mišića su faktori koji mogu doprineti nastajanju PE.

Primarna prevremena ejakulacija

Ovo stanje podrazumeva da muškarac nikada nije imao seksualni odnos koji nije pratila prevremena ejakulacija. Izražena emotivna nestabilnost u pogledu seksa je karakteristična za osobu koja pati od primarne PE. Često je preterana masturbacija (samozadovoljavanje) u detinjstvu jedan od mogućih uzroka nastajanja PE. U sklopu tretmana primarne PE poželjno je uključiti i psihoterapiju.

Sekundarna prevremena ejakulacija

U slučaju sekundarne PE neka vrsta „straha od nastupa“, odnosno treme uoči seksa koja može biti povezana sa nesigurnošću u sopstvenu muškost ili preteranom željom da se ostavi dobar utisak u krevetu, igra značajnu ulogu. Muškarac često podsveno strahuje da će izgubiti erekciju pa „ubrzava“ seks kako bu uspešno „svršio“. Stres bilo koje vrste predstavlja značajan faktor u nastajanju sekundarne PE.

Tretman

Lečenje prevremene ejakulacije podrazumeva širok spektar sredstava – od psihoterapije, relaksacije i oslobađanja od stresa, preko korišćenja anestetičkih krema za umanjivanje osetljivosti u penisu, specijalnih metoda i vežbi koje se koriste tokom odnosa, pa do uzimanja antidepresiva u težim slučajevima.

Prolong tablete predstavljaju efikasno prirodno sredstvo za umirivanje nervnog sistema, otklanjanje napetosti i posledica stresa, a naročiti biljni sastojci imaju dejstvo slično antidepresivima koji se koriste u tretmanu prevremene ejakulacije, ali bez neželjenih dejstava koji mogu pratiti upotrebu farmakoloških sredstava! Redovna upotreba Prolong tableta značajno produžava seksualni odnos i uklanja fiziološke uzroke prevremene ejakulacije.

PO PREPORUCI LEKARA

Istraživanja pokazuju da su zadovoljstvo i uspeh na seksualnom planu tesno povezani sa samopouzdanjem.Ako ste izloženi čestim epizodama prerane ejakulacije neminovno dolazi do opadanja muškog samopouzdanja i pada seksualne želje.

Saznaj više

ŠTA JE PRERANA EJAKULACIJA?

Da li je ovo stanje objektivan medicinski fenomen ili predstavlja izmišljen problem? Koji su uzroci prerane ejakulacije i šta činiti u tretmanu?

Saznaj više

EXTRA PONUDA!

Na 3 naručene kutije PROLONG dobijate još jednu kutiju na poklon + elektronsku knjigu sa najnovijim savetima i proverenim tehnikama za trajno prevazilaženje prerane ejakulacije i poboljšanje muških seksualnih sposobnosti!

Saznaj više

NARUČITE TELEFONOM

Info-linija je otvorena, za vaše pozive:

063-706-1783