Prolong Tablete

Redovna upotreba Prolong tableta pomaže u odlaganju ejakulacije i produžavanju seksulanog odnosa!Sa Prolong-om možete imati duži odnos i zadovoljiti partnerku na pravi način!

Naruči odmah Saznaj više

Kako Prolong može produžiti odnos?

Prolong tablete umanjuju nervnu napetost uoči i tokom seksualnog odnosa, saniraju posledice stresa i otklanjaju fiziološke uzroke prevremene ejakulacije! Sa Prolong-om iskusite duži i bolji seks.

Prolong tablete predstavljaju naročitu biljnu formulu koja ciljano deluje na umanjivanje i uklanjanje glavnih fizioloških uzroka nastajanja prevremene ejakulacije.

Humuli lupuli deluje umirujuće na živce i stišava polnu nadraženost. Valerian može biti od koristi u saniranju napetosti i anksioznosti nakon stresa. Pivski kvasac sadrži kompleks B vitamina koji igraju značajnu ulogu u radu nervnog sistema. Dugoročna upotreba Hypericum perforatum ima dejstvo slično „selektivnim inhibitorima ponovnog preuzimanja serotonina“ koji kao sporedan efekat u tretmanu depresije imaju teže dostizanje seksualnog vrhunca i odlaganje ejakuacije. Hypericum perforatum u Prolong-u, za razliku od farmakoloških antidepresiva, nema neželjena dejstva i ne izaziva zavisnost!

Ovako kompleksno dizajnirana biljna formula tokom vremena daje sjajne rezultate na polju lečenja prevremene ejakulacije, a može se koristiti i kao prirodno sredstvo za produžavanje seksualnog odnosa u svakoj situaciji.

Činjenice o suplementu / Doza: 1 tableta Broj doza u pakovanju: 30
Količina sastojka po dozi: (Miligrami) % Dnevnog unosa
Hypericum perforatum 35 mg *
Humuli lupuli 25 mg *
Valeriana off 25 mg *
Pivski kvasac 50 mg *

PO PREPORUCI LEKARA

Istraživanja pokazuju da su zadovoljstvo i uspeh na seksualnom planu tesno povezani sa samopouzdanjem.Ako ste izloženi čestim epizodama prerane ejakulacije neminovno dolazi do opadanja muškog samopouzdanja i pada seksualne želje.

Saznaj više

ŠTA JE PRERANA EJAKULACIJA?

Da li je ovo stanje objektivan medicinski fenomen ili predstavlja izmišljen problem? Koji su uzroci prerane ejakulacije i šta činiti u tretmanu?

Saznaj više

EXTRA PONUDA!

Na 3 naručene kutije PROLONG dobijate još jednu kutiju na poklon + elektronsku knjigu sa najnovijim savetima i proverenim tehnikama za trajno prevazilaženje prerane ejakulacije i poboljšanje muških seksualnih sposobnosti!

Saznaj više

NARUČITE TELEFONOM

Info-linija je otvorena, za vaše pozive:

063-706-1783