Prolong Tablete

Redovna upotreba Prolong tableta pomaže u odlaganju ejakulacije i produžavanju seksulanog odnosa!Sa Prolong-om možete imati duži odnos i zadovoljiti partnerku na pravi način!

Naruči odmah Saznaj više

Naruči ProLong

Naručivanje je brzo i jednostavno!

Odlučite se za jedan od paketa, popunite formular na ovoj stranici i obavite porudžbinu klikom na Naruči Prolong!

Nakon obavljene porudžbine možete očekivati isporuku paketa brzom poštom u roku od dva dana!Paket je neobležen i samo Vi znate šta je u njemu. Diskrecija zagarantovana!

Ukoliko imate neka pitanja u vezi ProLong tableta,
budite slobodni i pišite nam na email : info@prolong-tablete.com

VAŽNO!

Ako iz razloga diskrecije ne želite isporuku na kučnu adresu, umesto adrese upišite POST RESTANT i ostavite nam poštanski broj i broj mobilnog. Neobeležen paket stiže na Vašu lokalnu poštu, a tačan broj Post ekspres pošiljke Vam javljamo SMS-om!

Poručivanje za teritoriju Srbije

PO PREPORUCI LEKARA

Istraživanja pokazuju da su zadovoljstvo i uspeh na seksualnom planu tesno povezani sa samopouzdanjem.Ako ste izloženi čestim epizodama prerane ejakulacije neminovno dolazi do opadanja muškog samopouzdanja i pada seksualne želje.

Saznaj više

ŠTA JE PRERANA EJAKULACIJA?

Da li je ovo stanje objektivan medicinski fenomen ili predstavlja izmišljen problem? Koji su uzroci prerane ejakulacije i šta činiti u tretmanu?

Saznaj više

EXTRA PONUDA!

Na 3 naručene kutije PROLONG dobijate još jednu kutiju na poklon + elektronsku knjigu sa najnovijim savetima i proverenim tehnikama za trajno prevazilaženje prerane ejakulacije i poboljšanje muških seksualnih sposobnosti!

Saznaj više

NARUČITE TELEFONOM

Info-linija je otvorena, za vaše pozive:

063-706-1783