Prolong Tablete

Redovna upotreba Prolong tableta pomaže u odlaganju ejakulacije i produžavanju seksulanog odnosa!Sa Prolong-om možete imati duži odnos i zadovoljiti partnerku na pravi način!

Naruči odmah Saznaj više

Najčešća pitanja

Šta je Prolong?

Prolong su potpuno prirodne tablete sastavljene od komplekse mešavine biljnih sastojaka koji ciljano deluju na umanjivanje nervne napetosti uoči i tokom seksualnog odnosa, odlaganje ejakulacije i produženje seksualnog odnosa.

Kako se koristi?

Svakodnevno se koristi dva puta po jedna tableta Prolong, a korisno je popiti dodatnu tabletu sat vremena pre odnosa.

Kada mogu da očekujem rezultate?

Brzina dostizanja rezultata je individualna i zavisi od predistorije prevremene ejakulacije, starosti i životnih navika. U najvećem broju slučajeva prvi efekti u vidu dužeg trajanja odnosa osete se nakon nedelju dana redovne upotrebe.

Da li postoje neželjena dejstva?

Prolong je potupno prirodno sredstvo koje ne izaziva zavisnost i nema neželjena dejstva. Osobe koje koriste antidepresive mogu konsultovati lekara pre upotrebe.

Koliko dugo treba da koristim prolong?

Preporučuje se redovna (svakodnevna) upotreba Prolong tableta tokom tri meseca. Nakon toga dovoljno je uzimati po jednu tabletu isključivo pre odnosa.

Koliko ima tableta u pakovanju?

Jedno pakovanje Prolong sadrži trideset (30) tableta.

Želite da postavite neko pitanje?

Budite slobodni i kontaktirajte nas na : info@prolong-tablete.com

PO PREPORUCI LEKARA

Istraživanja pokazuju da su zadovoljstvo i uspeh na seksualnom planu tesno povezani sa samopouzdanjem.Ako ste izloženi čestim epizodama prerane ejakulacije neminovno dolazi do opadanja muškog samopouzdanja i pada seksualne želje.

Saznaj više

ŠTA JE PRERANA EJAKULACIJA?

Da li je ovo stanje objektivan medicinski fenomen ili predstavlja izmišljen problem? Koji su uzroci prerane ejakulacije i šta činiti u tretmanu?

Saznaj više

EXTRA PONUDA!

Na 3 naručene kutije PROLONG dobijate još jednu kutiju na poklon + elektronsku knjigu sa najnovijim savetima i proverenim tehnikama za trajno prevazilaženje prerane ejakulacije i poboljšanje muških seksualnih sposobnosti!

Saznaj više

NARUČITE TELEFONOM

Info-linija je otvorena, za vaše pozive:

063-706-1783